A5 Sportback g-tron

A3 Sportback g-tron

A6 allroad quattro

Maak uw afspraak
Onderhoud / herstellingen

Afspraak onderhoud

Occasiewagens met kwaliteitsgarantie

Nu bekijken

Ruitschade

Een sterretje in je voorruit?

Voorkom erger en laat de ruit vakkundig repareren bij je verdeler. Je ruiten zijn van levensbelang.
De ruiten van je auto vormen een essentieel onderdeel van de beschermende kooiconstructie.
Op het eerste gezicht lijkt een sterretje niet zo erg, maar door slechte wegbedekking, een verkeersdrempel of een plotse temperatuurstijging tijdens de dooi kan er plots een fikse en onherstelbare barst ontstaan.
Zorg voor een optimale zichtbaarheid in alle weersomstandigheden, ook ’s nachts.
Daarom is het zo belangrijk dat je schade aan een autoruit zo snel mogelijk laat repareren of dat je de ruit laat vervangen.

Contacteer ons. Wij repareren je ruit snel en vakkundig aan een voordelige prijs.

Vervangwagens

VERVANGWAGEN BESCHIKBAAR WANNEER U HEM NODIG HEBT

Een probleem met uw wagen ? Geen nood, wij zijn er voor u.

Ons Service-netwerk kan u een brede waaier van modellen als vervangwagen ter beschikking stellen.

Wij staan voor u klaar wanneer u ons het hardst nodig hebt.
Terwijl ons team van deskundigen al het nodige doet om uw auto te repareren, kunt u tegen een heel voordelige prijs een vervangwagen huren.

Aircocheck

Vrijwel elke nieuwe Volkswagen heeft tegenwoordig een aircosysteem. De airco is niet alleen een prettige, maar ook een nuttige voorziening. In koude en vochtige periodes kunt u beslagen ruiten met een airco eenvoudig en snel ontwasemen.

Tijdens de zomer verdwijnt de hitte snel uit uw auto na activering van het aircosysteem, zodat u fris achter het stuur van uw Volkswagen zit.

Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig.

Uw Volkswagen Service Partner biedt diverse mogelijkheden voor onderhoud aan het aircosysteem van uw auto.

Controle werking essentiële onderdelen:

Controle koelende werking
Controle kwaliteit stof- en pollenfilter

Banden

In onze concessie kan u niet alleen terecht voor alle herstellingen, wieluitlijning of vervangingen van uw autobanden. Wij bieden u ook tal van winter- of zomerbanden en uiteenlopende modellen van velgen aan.  U kan uw tweede bandenset steeds voordelig stockeren in ons bandenhotel. 


Het zijn de banden die de voorsprong door techniek letterlijk op de weg overbrengen. Om dat zo comfortabel en veilig mogelijk te doen, monteren wij alleen banden die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarmee kunt u met een goed gevoel de weg op.

Wij wensen u alvast een goede en veilige reis!

 

 

Carrosserie

Schade aan het koetswerk en de gelakte onderdelen ten gevolge van een ongeval worden door uw erkende servicepartner hersteld. Hij doet dit professioneel en volgt daarbij de instructies van de fabrikant. Hij gebruikt hiervoor originele onderdelen. Dit is niet alleen belangrijk voor uw veiligheid maar ook voor het goede functioneren van de wagen en om zijn waarde te behouden.

Onderhoud & Herstellingen

Onderhoudsbeurten

Vandaag geniet elke wagen van het nieuwe onderhoudsconcept « LongLife » . Concreet betekent dit dat een variabele onderhoudsindicator u het tijdstip zal melden wanneer het onderhoud van uw wagen dient uitgevoerd te worden.
Deze nieuwe technologie laat toe de onderhoudsbeurten te spreiden tot een max. van 2 jaar of 30.000 km !
Uw wagen is ook uitgerust met een waarschuwigsindicator voor het oliepeil. Wacht evenwel niet tot dit lampje gaat branden om het oliepeil te controleren en zonodig olie bij te vullen.
Een correct oliepeil komt immers de levensduur van de motor ten goede en staat ook borg voor een ideale spreiding van de onderhoudsbeurten.

 

1job

Locatie